Bezpečnost a ochrana osobních údajů

Společnost GoldSirio s.r.o. se při nakládání s osobními daty závazně řídí zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů.

Reg. číslo správce osobních údajů: 39872

Prohlášení o ochraně osobních údajů.
Společnost GoldSirio s.r.o. , provozovatel internetového obchodu www.GoldSirio.cz, prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000Sb. V žádném případě neposkytujeme tyto údaje třetí straně.

Jaké údaje shromažďujeme?
Pro uskutečnění obchodní transakce je třeba, abyste nám sdělili jméno (případně jméno firmy, IČ a kontaktní osobu), adresu (fakturační a případně dodací), telefonní číslo nebo mailovou adresu, případně obojí. Navíc jsou na našem serveru evidovány Vaše obchodní transakce.

K čemu údaje potřebujeme?
Veškeré informace v e-shopu www.GoldSirio.cz - obchodní podmínky, ceny, popisy produktů, akce a pod.. - jsou dostupné bez zadávání jakýchkoliv údajů. Pro uskutečnění obchodních transakcí a dodání zboží na Vámi určené místo s Vámi potřebujeme komunikovat. Potřebujeme znát výše zmíněné údaje, které s Vaším souhlasem získáme při Vaší registraci a to pouze dočasné. Po skončení obchodní transakce jsou veškeré Vaše osobní údaje trvale odstraněny.

Jak můžete existenci těchto dat ovlivnit?
Po zalogování do e-shopu www.GoldSirio.cz můžete tyto údaje editovat či mazat.  V případě, že chcete Vaši registraci zcela zrušit a dosud jste u nas nenakoupili, stačí odeslat e-mail na info@GoldSirio.cz .